Компания

Daewoo Power Products е една от водещите компании и разпространението на ръчни електроинструменти и моторни машини световен мащаб.

DAEWOO Power products предлага голямо разнообразие от продуктови линии, всички специално селектирани и предназначени да осигурят максимално удовлетворение на нашите клиенти. Всички продукти, представени на пазара с марката DAEWOO, са сертифицирани и подлежат на строг контрол на всички етапи от производството.

Изборът на продуктите, които разработва и предлага DAEWOO, е резултат на цялостната философоя на работата, насочена към удовлетворяване както на търговците на дребно, така и на крайния потребител на всеки един продукт. Става дума за оценяване на вашето време и пари, следвайки тенденциите в съвременната технология и дизайн.

Цялата продуктова гама на DAEWOO е представена в следните основни продуктови гами:

- Електрически водни помпи

- Водоструйки и прахосмукачки

- Електрогенератори

- Въздушни компресори

- Електроинструменти

- Градинско оборудване

- Строително оборудване

Духът на DAEWOO се основава на два основни фактора: винаги конкурентна оферта на пазара и постоянни професионални съвети за нашите продукти.

В DAEWOO, работата в екип е гаранция за професионализъм. Така нашите клиенти могат да бъдат сигурни, че нашата философия е и ще остане постоянният стремеж към съвършенство.

 

Винаги сте добре дошли!